Närmare presentation: Emma

Hej!
.
Det är jag som är Emma och sitter som ordförande i USEKs styrelse sen ett och ett halvt år tillbaka där jag tidigare var kassör. Jag är utbildad ungdomsledare och tycker det är superkul att jobba med barn och ungdommar. Många av er har säkert sett mig då jag ofta är i stallet för att ta hand om min sköthäst Mayfair (som ni ser på bilden). Jag älskar att vara i stallet och jag brinner för att hoppa och tävla.
.
När jag inte är i stallet går jag i skolan där jag pluggar naturvetenskap på gymnasiet. Jag jobbar även extra, men när jag får tid över så är jag med kompisar och lyssnar på musik.
.
Jag kan tyvärr inte berätta om vad jag vill bli när jag blir stor för det vet jag inte än. Jag vill i alla fall resa mycket och träffa massa nya människor, så jag hoppas vi ses snart!

Övernattning

Välkomna till en mysig kväll med stallkompisarna där vi grillar hamburgare, leker lekar och tältar i shettishagen. Man får gärna åka hem senare på kvällen om man inte vill sova över. Tält och tältkompis ordnar du själv.
OBS. Ta med extrakläder och frukost

När: Kl 18:00 den 16/6 - 17/6
Var: I stallet
Kostnad: 15 kr (inga pengar = inget deltagande)
Vid frågor: Ring Emma, 076 828 9339

Anmälan göres på gröna anslagstavlan i stallet senast den 9/6, men listan kan tas ned tidigare om maxantalet 30 anmälningar uppnås. Anmälan är bindande!
Varmt välkomna!
/USEK

Hästskötarturnering

I fredags så gick Hästskötarturneringen av stapeln. Det var 13 deltagare som delades upp i sex lag, och varje lag fick varsin häst tilldelad. Tillsammans borstade och ryktade de sin häst så ren som möjligt på 15 minuter. När tiden gått ut fick de sina hästar bedömna innan tiden startades igen. Nu hade de 15 minuter på sig att göra frisyrer på hästarna. Frisyrerna bedömdes och efter det var det tid för stå stilla tävling. Paren ledde ner sina hästa på volten och ställde upp sig på en rad på medellinjen.

Stå stilla tävlingen går ut på att den som står stilla längst vinner, vi hade dock en maxtid på fem minuter. Hästarna och ryttarna var riktigt duktiga och det var väldigt jämt ett tag! Sista momentet i tävlingen var sätta-ihop-träns tävling. Den tävlingen gick ut på att man skulle sätta ihop ett träns på så kortast tid som möjligt. Under den tävlingen dukades det fram fika också.

Nu var alla tävlingsgrenar klara och resultatet räknades ut. Vinnarna blev Ebba och Matilda med Diesel!

Här är lite bilder som togs under tävlingen.

Om du är med på någon bild som du inte vill ska ligga uppe så är det bara att kommentera bildnummer så tar vi bort den.