Närmare presentation: AnnHejsan!

Jag heter Ann Furbäck och sitter som sekreterare i USEK. Under hela min USEK tid, sedan augusti 2010, har jag suttit som sekreterare. Jag tycker det är väldigt roligt att anordna aktiviteter och arbeta med barn.

Jag är 17 år och ska börja trean på gymnasiet till hösten. Jag pluggar media med inriktning media och arbetar mycket med foto och webbprogramering i skolan.

När skolan inte tar all min tid så gillar jag att vara i stallet och ta hand om min sköthäst Herman (inte han på bilden, hade råkat släppa ut honom i hagen när vi skulle fotografera, oupsi). Ett annat stort intresse är fotografering och man ser mig ofta med min kamera i handen. Att sitta och koda och göra hemsidor av olika slag tycker jag också är kul!

Jag skulle inte kunna leva utan mina vänner, choklad, min kånkenryggsäck och lata sommarlovsdagar.

Ha det fint så ses vi i stallet!

Närmare presentation: Jane

Hejsan!
Det är jag som är Jane och jag är 13 år. Jag är ledarmot i Usek och jag blev vald till ledarmot i vintras.
Jag skoter om ridskoleponnyn Alfons just nu och honom har jag sköt i ungefär 2 år nu. Det bästa jag vet med Alfons är att hoppa och rida mysiga turer i skogen.
När jag inte är i stallet så är jag i skolan och jag går i årskurs 6. Om jag inte är i skolan eller stallet så är jag hemma eller med kompisar.

Närmare presentation: Elvira


Hej!

Mitt namn är Elvira och jag är 13 år och är ledamot i USEK. Jag har varit med i styrelsen sen årsskiftet. Än så länge tycker jag det är superkul! Vissa har nog sett mig i stallet när jag tar hand om Terry, min sköthäst (se bilden). Enligt mig är han den bästa ponnyn!

Eftersom jag går i sexan och ska börja sjuan till hösten kan jag inte riktigt säga att jag pluggar något speciellt, och jag vet inte heller vad jag ska bli så jag kan inte riktigt säga er något om skolan. Men på fritiden är jag  mesta dels i stallet, och om jag inte är i stallet är jag med kompisar.

Min personlighet är väl att jag är väldigt glad och skrattar för det mesta, jag bryr mig om alla och sen kan jag vara lite busig också!
Det var väl allt från mig, men ni får ha det superbra och så kanske vi ses i stallet någon gång!
Kram!

Närmare presentation: Louise


Hej allihopa!

Jag heter Louise och sitter som ledamot i USEK´s styrelse. Jag blev nyvald i vintras och tycker det är super kul att få arrangera olika aktiviteter och engagera alla barn och ungdomar. Jag är 14, snart 15 år och utbildad ungdomsledare.

Min favorit i stallet är Attyrory Paky (se bild), som jag också är skötare på. Jag älskar att vara i stallet, inte bara för hästarna utan också för den mysiga atmosfären och alla kompisar. Några av de bästa stunderna i mitt liv har varit i stallet och jag hoppas och tror att det kommer flera. Jag vill att flera också ska få den känslan och det tror jag är möjligt att förverkliga genom USEK, stallet ska vara en trygg, rolig och glad plats.

Jag går i 8an och mina bästa ämnen är fysik och matte vilket jag tror att jag kommer att välja att inrikta mig på, på gymnasiet senare. På min fritid brukar jag, utöver att plugga, ha kul med kompisar och gå ut i skogen. Den mesta tiden utöver detta går åt att sova och slappna av. Jag sitter också som ledamot i DUS styrelse, alltså distriktets (stockholms) ungdomsektion, där vi arbetar med att öka gemenskapen i de olika klubbarna i stockholm.

Kram!