Grillkväll!

 Hejsan! Nu var det ett tag sedan vi sågs sist och vi hoppas att alla har haft en bra sommar. Eftersom vi inte hann med någon övernattning innan sommaren tänkte vi istället ha en mysig grillkväll, ALLA är välkomna!
 
 
Den 12 september tänkte vi grilla hamburgare och leka lite lekar. Såklart blir det även en femkamp där vi är delar upp deltagarna i två lag, och det ryktas att priset för det vinnande laget kommer vara riktigt gott ;)
Har du en mössa/pannband/halsduk eller liknande som skulle kunna fungera som en ögonbindel så ta med dig det! Alla kommer behöva en ögonbindel under en gren i femkampen. 
 
 
Var? Vi träffas på stallplanen
När? 16.30-20.00
Kostnad? 20 kr
Sista anmälningsdag? 6 september
Anmälan är bindande och görs på gröna anslagstavlan i stora stallet eller till tgpk_usek@live.com (namn, telfon, eventuella allergier)
 
Har du övriga frågor? Kontakta Emelie på: 073-9057515
Varmtvälkomna!// USEK

Närmare presentation: Tove

 
Hej! Mitt namn är Tove och jag är 12 år. Detta är mitt första år i USEK och jag är ledamot vilket jag tycker är otroligt kul att få umgås med så många olika personer och att få ta ansvar. Mitt största och första intresse är såklart att rida!
 
Jag har en egen ponny som heter Vlerk B men kallas Ville. (Se bild på ville på bloggens första sida och på bilden ovan) Jag rider Ville de flesta dagar i veckan. Jag älskar att vara i stallet för att man får ta hand om en häst, vilket är väldigt kul! När jag inte rider så är jag antagligen hemma och pluggar eller kollar på serier. Om ni har frågor så kan ni komma till mig!