Närmare presentation: Elin

 
Hej! Det är jag som är Elin och jag sitter som ordförande i USEKs styrelse. Jag blir 16 år gammal till hösten och jag är nyutbildad ungdomsledare. Detta blir mitt tredje år i ungdomsstyrelsen och jag tycker att det är superkul att få jobba med både barn/ungdomar och hästar.
 
Du kanske har sett mig i stallet när jag har tagit hand om min skötponny Mayfair (som ni ser på bilden). Vi älskar att hoppa och tävla, men ibland kan Mayfair bli lite tramsig vid uteritter, hahah! Jag brukar vara i stallet på måndagar, onsdagar, fredagar, söndagar och de flesta lördagar då jag håller i en ridlekisgrupp. Jag älsar att vara i stallet, man får rida, vara med kompisar och bara ha allmänt kul samtidigt som man lär sig att ta ansvar. Kan det bli mycket bättre?
 
Utöver ridningen brukar jag vara mycket med mina underbara kompisar, och skolan tar upp mycket av min lediga tid.
Om du ser mig i stallet, kom gärna fram och prata! Är det något du vill veta eller något du behöver hjälp med (hästrelaterat eller inte spelar ingen roll!), så ska jag hjälpa till så gott jag kan. Inga frågor är för dumma!
Hoppas att vi ses!//Elin
 

Loppis 19/4

 
Nu är det äntligen dags igen! Söndagen den 19/4 anordnar USEK loppis under shettisagilityn. Så rota fram alla dina gamla prylar som du inte använder/behöver längre och ta med de till stallet på söndag! 
 
Det du behöver göra för att sälja är att sätta fast en lapp/tejpbit på alla saker du tänkt sälja med ditt namn och pris. Självklart får du även sälja prylar som inte är hästrelaterade.
 
Vi kommer att finnas på plats senast 11.30 så då är du välkommen att börja ställa fram dina grejer. 
Har du övriga frågor? Kontakta Elin på 0736720030
Hoppas att vi ses där!
/USEK