Närmare presentation: Ebba

 
Hejhej!
Jag heter Ebba och är en pigg och glad tjej på 13 vintrar som har hästar och foto som favorit-intressen. Jag har en egen häst som heter Sparkling Saphire men som står på Granby stall. Jag är dock medryttare på Slider och Look Sharp som står på Rörby så jag är där på onsdagar och fredagar. Jag rider även lektion på måndagar så då kan ni också träffa mig ;)
 
Jag blev invald i USEK vid årsskiftet och har sen dess varit med och ordnat aktiviteter med världens bästa USEK för världens bästa klubb :D Jag sitter som ledamot precis som Emelie och Elin och trivs väldigt bra med det. Jag älskar barn och tycker det är kul med aktiviteter så USEK är en väldigt rolig del av mitt liv. Om ni har några frågor om mig så är det bara att kommentera!
 
Jag har ansvaret för designen på denna blogg och en ny header kommer komma upp inom kort med nya USEK, missa inte det!
 
Tack och hej, leverpastej :P

Närmare presentation: Jane

Halloj!
Det är jag som är Jane och jag är 14 år. Jag är kassör i Usek och jag har suttit i USEK i ungefär 1 och ett halvt år nu.
Jag tar hand och äger ponnyn Majstro. Honom har jag haft i ett år i juli och han är det bästa som har hänt mig. Det bästa med Majstro är att han alltid är så glad och posetiv.
 
När jag inte är i stallet så är jag i skolan och jag går just nu i årskurs 7 men det blir årskurs 8 till hösten. Jag är även hemma, men oftast så är det i stallet.

Loppis!

Nu är det dags igen att rota fram alla gamla eller nya prylar som du inte använder eller behöver längre. För nu är det dags för loppis! Det behöver inte bara vara hästsaker. Men innan så ska du ha märkt alla saker du vill sälja med namn och pris. 
 
När? 26 Maj (klubbhoppningen), det börjar när klubbhoppningen börjar. 
 
Var? Stallplanen 
 
Vid frågor? Kontakta Jane på +46761135118
 
Hoppas du kommer! /USEK 
 
 

Fototävling

Nu har det blivit dags för en fototävling igen, så fram med kamerorna och var beredd att fota fantastiska stunderna i stallet! Temat är nämligen vänskap och gemensamhet!
 
Eller... Så kan du ta en bild med tet fart! Där galopp- och ögonblicksbilder är varmt välkomna.
 
Din bild ska vara mejlad till tgpk_usek@live.com senast den 19 maj, bidragen presenteras sedan på gröna anslagstavlan och vinnaren röstas fram. 
Den 26 maj medelas vinnaren.
 
/USEK

Brännbollsturnering

Hej alla glada
Varje år anordnar DUS (distriktet ungdomsektion) en brännbollsturnering där lag från olika klubbar inom ridsporten spelar för förstaplatsen, både i bästa laget och bästa hejarklack. 
I år tänkte vi att våran klubb skulle vara med och kämpa om dessa ärofyllda pris.
 
Så nu är frågan; vill du vara med i laget? Du behöver ej vara bra på brännboll, och om du vill vara med fast inte spela får du jätte gärna följa med ändå och vara hejarklack.
 
Vi kommer att träna en gång innan där vi går igenom regler och info, bestämmer outfits och övar!
 
Turneringen
25 maj
 
Träningen
17 maj, 18:00
 
Anmälning sker till tgpk_usek@live.com, där du anger ditt namn + telefonnummer, eller på gröna anslagstavlan.
Endast för medlemmar, anmälan är bindande.
 
Vid frågor, kontakta Louise (070-863 77 58)!
 
Varmt välkomna! Hoppas vi ses!
/USEK