Närmare presentation: Elsa

Hej! Mitt namn är Elsa och är snart 14 år. Detta är mitt första år i USEK och jag sitter som ledamot. Vilket jag tycker är väldigt roligt och givande. Mina största intressen är hästar och fotografering. 

Jag har varit skötare på Scotty (på bilden) tidigare men har är nu såld. Så just nu delar jag supersöta Cropper med en annan tjej vilket jag tycker är väldigt roligt. Ni kan se mig i stallet på torsdagar, ungefär varannan fredag och söndag. Ibland är jag även där på lördagar för att fota galopplektionen. 
Jag älskar att vara i stallet! Man får vara med kompisar,  rida och lära sig att ta ansvar! Om jag inte är i stallet så är jag med kompisar eller gör jag mindre roliga saker som att plugga. Om ni ser mig och om ni undrar något så är det bara att fråga!
 
Hoppas vi ses! //Elsa

Fototävling: Sommarminne

 
 
Nu är det äntligen dags för fototävling igen och temat är "sommarminne". Minnet kan vara roligt, pinsamt, eller härligt, endast fantasin sätter stopp! Så leta fram alla gamla bilder och skicka bild och motivering till tgpk_usek@live.com där du motiverar vad som gör att din bild visar det bästa sommarminnet. Din motivering behöver inte vara jättelång! USEK kommer att välja ut 3 stycken bidrag som vi sedan sätter upp på anslagstavlan i stallet där alla medlemmar är välkomna att rösta på det bästa bidraget.Vinnaren presenteras på hopptävlingen den 31 maj och vinner ett presentkort på Hööks!
 
Senaste inskickningsdag: 28 maj
Maila till: tgpk_usek@live.com
Har du frågor? Kontakta Elsa på 0737055006
 //USEK :)

Närmare presentation: Emelie

 
Hej alla glada! Mitt namn är Emelie och för tillfället sitter jag som sekreterare i USEK. Detta blir mitt tredje år och har tidigare varit ledamot vilket jag tycker har varit väldigt roligt och givande! Jag fyller 17 år i sommar och går därmed mitt första år på gymnasiet på samhällsprogrammet. Anledningen till att jag har valt att vara med i USEK är för att jag gillar att engagera mig i sådant där man får möjlighet att påverka, samt att det självklart är det ett plus att man inom USEK får hålla aktiviteter runt barn och hästar!
 
I stallet tillbringar jag mycket tid och ni kan träffa mig där främst på måndagar, fredagar, lördagar och söndagar då jag antingen rider lektion, tar hand om min smått galna men urgulliga skötponny Frithiof eller helt enkelt bara hänger runt med kompisarna! Utöver stallet blir det mycket plugg (vilket jag tycker är mindre roligt) men försöker också hitta tid till att vara med mina vänner vilket jag gillar otroligt mycket!
 
Om ni ser mig och har några frågor eller funderingar så är det bara att hugga tag i mig så försöker jag svara så gott det går! Ha det bra och hoppas vi ses!!
Glada hälsningar, Emelie